بعدازظهر جمعه، ۱۴ مهر ماه ۱۴۰۲، خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران با آقای مایک پمپئو، وزیر خارجه قبلی ایالات متحده دیدار و گفتگو کرد.
آقای پمپئو ضمن ابراز خوشوقتی از ملاقات با خانم رجوی تصریح کرد که همه تلاشهای رژیم برای سرکوب مقاومت و شیطان‌سازی علیه آن بیانگر ترس و وحشت آخوندها از گسترش نفوذ و تأثیرگذاری این مقاومت در داخل کشور و به شکست کشاندن اقدامات سرکوبگرانه آن علیه مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته است. وی تأکید کرد که جای تأسف است که به‌دلیل سیاست مماشات، آخوندها توانسته‌اند با ایجاد یک شبکه نفوذ به داخل دولت آمریکا راه پیدا کرده و سیاست این کشور را در رابطه با ایران تحت تأثیر قرار دهند.
آقای پمپئو با تأکید بر حمایت خود از مقاومت سازمان‌یافته و قیام مردم ایران گفت: مردم ایران در شعارهای خود هم استبداد مذهبی حاکم و هم بازگشت دیکتاتوری شاه را نفی کرده و خواهان یک جمهوری دموکراتیک هستند. این آینده‌ای است که می‌باید مورد حمایت دولت آمریکا قرار گیرد.
وی خاطرنشان کرد: همان‌طور که قبلاً گفته‌ام، ایران هرگز به دیکتاتوری شاه باز نمی‌گردد و به حکومت دینی کنونی در ایران رضایت نخواهد داد. بقایای سلطنت گذشته نتوانسته‌اند در طول قیام در سال گذشته هیچ‌گونه نفوذی به دست آورند. حامیان شاه زمانی که به‌شدت به همکاری با سپاه متکی بودند، افشا شدند.
خانم رجوی ضمن تشکر از آقای پمپئو به‌خاطر سیاست قاطعی که در وزارت‌خارجه آمریکا علیه استبداد مذهبی حاکم بر ایران در پیش گرفت، گفت: به‌رغم همه تلاشهای سرکوبگرانه، از جمله افزایش اعدامها و دستگیریهای گسترده، رژیم آخوندی نتوانسته است شعله‌های قیام را خاموش کرده و در ضعیفترین نقطه تاریخ خود ظرف ۴۴ سال گذشته قرار دارد.
خانم رجوی هم‌چنین خاطرنشان کرد: به تجربه ثابت شده است هر کجا که دولتهای خارجی علیه مقاومت ایران موضع گرفته‌اند، پای رژیم آخوندی و یا نفوذیهای آن در میان بوده است. سیاست استمالت از آخوندها علیه عالیترین مصالح مردم ایران و صلح و امنیت در منطقه است و جامعه بین‌المللی باید حاکمان ایران را به‌خاطر چهار دهه جنایت علیه بشریت مورد حسابرسی قرار دهد.
لطفا به اشتراک بگذارید: