;fe=sh

ایتالیا - رم
دیدار و گفتگوی خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت 
با سفیر کارلا سندز سفیر سابق آمریکا در دانمارک 
خانم کارلا سندز سفیر سابق آمریکا در دانمارک، با خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران در رم دیدار و گفتگو کرد.

خانم رجوی در این دیدار ضمن ارائه تحلیلی از وضعیت کنونی رژیم ایران و مقاومت خونبار مردم برای دموکراسی و حقوق‌بشر گفت تجربه ۴۵ ساله نشان داده است که نه جنگ خارجی و نه مماشات در مورد ایران به جایی نمی‌رسد. تنها راه تغییر رژیم توسط مردم و مقاومت ایران است. وی افزود مهمترین حلقه مفقوده سیاست جامعه جهانی در مورد ایران در نظر نگرفتن همین عامل یعنی نقش مردم و مقاومت است.

خانم سفیر سندز با ابراز خوشوقتی از دیدار و گفتگوها با خانم رجوی گفت: کاملاً با شما موافقم که ما در کشورهای غربی از نقش مردم و مقاومت ایران غافل بوده‌ایم، امری که عملاً به نفع رژیم و علیه منافع اروپا و آمریکا عمل کرده است.

خانم سندز افزود تبلیغات هیستریک و گسترده رژیم علیه مقاومت شما نشان‌دهنده وحشت رژیم از تواناییها و نفوذ شما در جامعه ایران است.

کنفرانس پاله دو کنگره در رم و برانگیختگی انبوه ایرانیان علیه رژیم و در حمایت از مقاومت همین واقعیت را نشان می‌دهد. بی‌جهت نیست که رژیم افرادی را تحت عنوان اپوزیسیون به کار می‌گیرد تا با درغپردازی و انواع شیطان‌سازیها چهره مقاومت را تخریب کنند.